Presenttips

Välkommen till sidan med alla möjliga tips på presenter!

Ibland har man svårt att komma på vad man ska ge till olika personer vid födelsedagar, i julklapp eller bara för att man vill ge något ändå. Det tar tid att gå runt i butiker på stan för att hitta något. Genom att läsa på denna sida först kanske du får bra uppslag innan du går runt flera timmar utan att hitta något. Här finns tips på presenter till pojk- och flickvänner, föräldrar, mor- och farföräldrar, till barn billiga & gratis saker online m. fl.

Det viktiga oavsett vem man ska ge till och varför, är att man har tänkt till innan man köper en present. Mottagaren kommer uppskatta det du ger bara den förstår att du verkligen menade väl och att du lagt lite tankeverksamhet på presenten, just för deras skull. Både mottagaren och du blir glada.

Blommor är gångbara som symbolisk present, men oftast vill man ge något mer. Att komma till någon med endast en blomma är mer något man gör när man inte står varandra så nära. Till exempel är det utmärkt till en arbetskamrat, ny granne eller annan ytlig bekant. Ska man däremot gratulera en familjemedlem är det oftast naturligare att ge något annat eller åtminstone en blomma och något annat.

Läs på sajten i lugn och ro och du kommer garanterat få uppslag till olika idéer till dina gåvor. Hittar du inget direkt du tycker passar kan läsningen säkerligen sätta igång dina kreativa tankegångar och du kommer fram till något annat att ge bort.