Roliga presenter

Här får du tips var du kan köpa roliga presenter. Kolla in sammanställningen över butiker som säljer presenter som garanterat ger mottagaren ett belåtet leende. Självklart kan roliga presenter även vara praktiska och funktionella - då är det jackpot. Här är 15 tips på billiga roliga presenter uppdelat på:

Läs mer

Under hundralappen

1. Gin & Tonic badbomber

Ge bort badkulor som doftar GT. Den perfekta presenten för en familjemedlem eller kompis som inte kan få nog av den populära drycken.

2. Ananas-ljusslinga

Har du någon i bekantskapskretsen som du tycker behöver hjälp med sin inredning? I så fall kan ananasfrukter på ljusslingan pigga upp.

3. Kruka med ben

En terracotta-kruka är alltid en tidlös och populär present, men en kruka med ben och två ditmålade ögon är inte lika vanligt.

4. Duschtimer 5 minuter

Har du någon i din närhet som aldrig stiger ur duschen i tid? Då är det dags för en snygg duschtimer som klockar in på fem minuter.

5. Hamburgermugg

Hamburgare är kanske världens mest omtyckta maträtt. Det är färre som har en hamburgar-mugg. Det ska det bli ändring på!

100-300 kr

1. Ölglas-strumpor

Det här är den perfekta presenten för en öl-nörd som kanske inte har strumpinköp som sin främsta egenskap. Strumporna levereras självfallet i en ölburk i aluminium.

2. Box: 101 roliga lekar för vuxna

Sluta inte lek som vuxen! I denna box hittar du 101 lekar för vuxen ålder där barnet i dig kommer fram. Perfekt för middagsbjudningen eller kick-offen.

3. Suntrip-solhatt

Vill du att någon i din närhet ska likna Beppe i den legendariska filmen Sällskapsresan? Då har vi solhatten för dig.

4. En rolig bok

Jan Stenmark har samlat över 200 collage av sina mest berömda teckningar. Denna bok bjuder på många skratt och temat är Kärlek och sex.

5. Frågespelet ”Opassande”

Detta spel är opassande. Försök att inte skratta, gråta och rodna under spelets gång. Det är inte helt lätt för att uttrycka det milt.

Över 300 kr

1. Superman-morgonrock

Har du en riktig Superman i din närhet som förtjänar att starta dagen på bästa sätt iklädd en Superman-morgonrock? Då har vi en present för dig.

2. Gigantisk badring med tjur

Här är en utmärkt present för den badtokiga. Denna uppblåsbara gigantiska badring har en tjur med fyra handtag i mitten som du rider på.

3. Uppblåsbar soffa

Har du någon i din närhet som gillar att luta sig tillbaka och koppla av en stund? Låt personer göra det var den vill med denna stora, uppblåsbara soffa. Perfekt för trädgården och stranden.

4. Bakfyllekit

Här har vi den perfekta presenten att dra fram dagen efter det stora födelsedagspartyt. Ett bakfyllekit är räddningen som gör gårdagens festligheter värt det. Spara på denna present till när mottagaren behöver den som mest.

5. Gigantisk Daim-choklad

Om en person du känner inte har någon tur i spel och dessutom älskar choklad, ja då kan du ge bort en superstor Daim-choklad. Chokladen är en sådan du kan vinna på nöjesparkernas lyckohjul.

Fler presenttips