Roliga Presenter

Roliga presenter, det låter ju skojigt men vad är det egentligen? Eftersom alla människor tycker om olika saker innebär det inte att det går att säga exakt vad en rolig present skulle vara. Om man tänker att rolig är lika med humor, kanske man kan snäva in området lite grann, men även då blir det svårt eftersom alla inte tycker att samma saker är roliga.

Roliga Presenter

Här är några exempel på vad som kanske skulle kunna kallas roliga presenter:

  • Biljett till en revyshow av typen “Stefan och Krister”, denna räknas till kategorin fars och är något som ganska många anser vara en rolig present.
  • En klassiskt smålustig present, kanske mest för busungar (unga eller förvuxna sådana) är pruttkudden. Många har haft skoj med en sån.
  • Maskeradkläder kan vara en rätt rolig present om det är till en person som gillar att gå på fester utklädd eller till barn som gillar att leka teater.
  • Vits-böcker, d.v.s. böcker med roliga historier finns det många olika varianter av. Det finns bland annat böcker med bara Bellmanhistorier, Norgehistorier eller fräckisar, allt för varje typ av humor.
  • Komedifilmer kan också passa in i kategorin roliga presenter. En riktigt rolig film som nog inte någon kan låta bli att skratta åt oavsett vem man är, är filmen “Blades of Glory” med Will Ferrell.
  • Väckarklockor som skuttar iväg när man ska stänga av dem, så att man måste gå upp ur sängen för att få tyst på dem, kanske inte ses som en rolig present av den riktiga sömntutan, men den som väljer att ge bort en sådan kommer garanterat tycka att det är en riktigt rolig present.

Som med allt är det don efter person som gäller. Det är kanske inte speciellt roligt att ge en pruttkudde till någon som har magbesvär, så man får använda sitt omdöme när man ska ge bort roliga presenter. Rätt present kan verkligen få folk att skratta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *